Installatie

10 First Steps into PlanningPME (644 downloads)

SQL installatie handleiding 2014 (243 downloads)

PlanningPME op één of meer werkstations

1. Download PlanningPME
  2. Installeer deze op elk werkstation.
  3. Er wordt automatisch een Access-database aangemaakt (pp-bestand)
  4. Plaats dit bestand indien gewenst ergens op uw netwerk.
  5. Maak de verwijzing in PlanningPME naar het pp-bestand

PlanningPME op een server

1. De speciale server versie dient u op de server te installeren
  2. Via een remote access kunnen alle gebruikers nu PlanningPME opstarten
  3. Mocht u een gebruiker willen verwijderen, ga dan naar Bestand->Gebruikersbeheer

Heeft u vragen tijdens de installatie of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op.