Mobile Demo

PlanningPME Mobile Demo versie

Met deze gratis versie van PlanningPME Mobile kunt u een lege planning openen en de verschillende functies van deze app testen. Zoals:

  • een handtekening zetten
  • foto plaatsen bij een boeking
  • een afspraak maken door uw medewerkers
  • een boekingstype wijzigen of aanmaken

Deze gratis versie staat niet in contact met uw huidige PlanningPME pakket. Hiervoor dient u een abonnment af te sluiten. Daarna heeft u de volgende mogelijkheid: Zodra een planner op kantoor een afspraak op de planning zet voor een medewerker dan krijgt de medewerker direct een bericht van de gemaakte afspraak. Deze afspraak is direct te openen op het mobiele apparaat. Maar dit werkt ook andersom, een medewerker maakt of wijzigt een afspraak in de App, dan kan de planner op kantoor direct de wijziging inzien.

Voor iPhone en iPad

Download de mobiele applicatie. Deze is gratis. Klik op de onderstaande link om naar de Apple App Store te gaan en download PlanningPME Mobile. Deze is beschikbaar voor de iPhone en iPad.

planningpme-available-app-store

 

 

Download PlanningPME Mobile hier

Voor Android toestellen

Download de mobiele applicatie. Deze is gratis. Klik op de onderstaande link om naar de Play Store en download PlanningPME Mobile. Deze is beschikbaar voor de iPhone en iPad.

Google_Play

Download PlanningPME Mobile hier

Er bestaat enkel de mogelijkheid om PlanningPME Mobile te testen met een test-planning. Wilt u de app connectie laten maken met uw planning dan kunt u een abonnement afsluiten. Neem direct contact op voor de mogelijkheden: info@planningpme.nl