Medewerkers planning online

PlanningPME WebAccess

Online Planning Software – werk nog efficiënter 

Probeer de gratis demo


Werkdagen, verlofdagen en feestdagen kunnen eenvoudig gepland worden


Filter op klant, vaardigheid, project & afdeling. Stel tevens u eigen filters in.


Verschillende resources zijn mogelijk: personeel, auto’s, materialen…Zoek eenvoudig naar de medewerker met de juiste vaardigheden


Elke medewerker zijn/haar eigen werkprofiel. Elke medewerker een eigen login.


Afdelingen, teams, groepen, projecten, subprojecten, klanten, extra data…Als u op kantoor een wijziging aanbrengt op de planning, wordt dit vrijwel direct gezien door uw collega’s.


Gebruikersrechten instellen levert een betrouwbare planning en veiligheid op


Maak eenvoudig rapportages van uw planning.

 

Overzichtelijk en betrouwbaar

U wilt een planning hebben die betrouwbaar is, een planning die altijd en overal te raadplegen is, een planning waarin u in één oogopslag kunt zien wie wat doet of wie er nog beschikbaar is voor een klus. Een online planningstool waarin u eenvoudig wijzigingen kunt aanbrengen waar u dat nodig acht. PlanningPME WebAccess biedt deze mogelijkheden en méér.

Online Project Planning Software

Een planning die eenvoudig in gebruik is maar krachtig in zijn functies. PlanningPME WebAccess is de online project planning software oplossing van Target Skills en is zeer modern en zeer veilig. U kunt uw projecten inplannen maar ook uw medewerkers en overige resources. De grote en kleine projecten kunt u kwijt maar ook iedere klant waar u mee werkt. Kortom, PlanningPME WebAccess een volledige planningstool.

solutions-de-planning

Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Moderne interface, voor elke browser

Overal en altijd de planning binnen handbereik

Vaardigheden leiden tot betere prestaties

Heeft u een groot personeelsbestand en weet u niet precies wie welke vaardigheden heeft? U kunt met PlanningPME eenvoudig de vaardigheden van uw personeel beheren. De software geeft u een waarschuwing als u medewerker nog op training moet. Wel zo handig. Getting things done voor uw planners. U kunt zich weer focussen op uw core business en de planners kunnen rekening houden met de complexiteit van uw organisatie. Uw heeft u geld al snel terugverdiend met de online oplossing.

Online Medewerkers Planning Software

Online medewerkers plannen met PlanningPME WebAccess is heel eenvoudig. Zodra u verschillende afdelingen heeft gemaakt kunt iedere persoon met een muisklik inplannen. De kleuren op de planning geven aan waar een boeking voor staat. Wilt u liever vanuit een project weergaven werken dan kunt u de kleuren afhankelijk laten zijn van uw projecten. Oftewel, PlanningPME WebAccess is ook een online project planning software oplossing voor het mkb. Wel zo handig als u met verschillende activiteiten werkt.

Planning software voor het MKB

Online planningssoftware voor uw bedrijf. Of u nu werkzaam bent in de ICT, de zorg, de bouw, de beveiliging, garages, faciliteiten, scholen, overheden etc… PlanningPME Nederland heeft de geschikte software voor uw organisatie. Offline en online planning software. Vraag naar de mogelijkheden. info@planningpme.nl

Gratis Online Demonstratie?

Vraag naar de mogelijkheden van PlanningPME en PlanningPME WebAccess. Het is mogelijk om een gratis, geheel vrijblijvende online demonstratie bij te wonen. Stuur ons een mail of bel ons: 020 -846 68 69