Testimonials

Testimonials

eReM logo kleur JPG

eReM is dé ervaren en oplossingsgerichte totaalpartner voor uw industriële automatisering. Sinds de oprichting in 1957 hebben zij een naam hoog te houden als kwaliteitsgerichte en betrokken specialisten die van aanpakken weten op het gebied van E&I Engineering, Software Engineering, Paneelbouw en Installatie. Men komt hen tegen in verschillende branches zoals in de petrochemie, olie & gas, waterzuivering, voedingsmiddelenindustrie en afvalverwerking. Daarnaast zijn zij de exclusieve distributeur van de Radikor Elco Interface Modules.

Installation Manager Stefan Potters over PlanningPME:

Wij gebruiken PlanningPME voor het plannen van onze bedrijfsactiviteiten en het toewijzen van medewerkers aan die activiteiten. Daarnaast geeft PlanningPME ons een duidelijk beeld van de niet-beschikbaarheid van onze medewerkers, waardoor we geen aparte verloflijst hoeven bij te houden.

Over PlanningPME Nederland en haar service:

De serviceverlening is goed, problemen worden meestal diezelfde dag verholpen en vragen worden snel beantwoord.


 

Alphatron Marine BV_PMS485C_logo

Waar communicatie, observatie en navigatie van cruciaal belang zijn, kunt u rekenen op de technologische oplossingen en hoogwaardige elektronica van Alphatron Marine. Hun expertise strekt zich uit over het brede terrein van de maritieme elektronica, een specialisme dat niet veel bedrijven van A tot Z beheersen. Product innovaties en service verbeteringen ontstaan wanneer mensen de ruimte krijgen voor nieuwe ideeën en initiatieven. Daarom is hun slogan “ The human touch in technology”.

Alphatron Marine is inmiddels uitgegroeid tot een groep van bedrijven. Gezamenlijk zijn zij importeur, producent, ontwikkelaar, leverancier en serviceverlener van hoogwaardige navigatie-, communicatie- en automatiseringssystemen. Daarnaast zijn ze actief op het gebied van specialistische IT oplossingen en Entertainment concepten voor maritieme markten als Zeevaart, Binnenvaart en Mega Yachting. Bovenstaande activiteiten worden ondersteund door een eigen opleidingscentrum.

Project Planner Laurens Boot over PlannignPME:

Alphatron gebruikt PlanningPME voor het inplannen van het complete logistieke traject van alle projecten. Onze afdelingen; engineering, project planning, magazijn en werkplaats plannen allen hun project gerelateerde activiteiten in PME. Dit gebeurt sinds begin 2014 en heeft voor veel overzicht en duidelijkheid gezorgd. Voorheen werkte elke afdeling voor zich. Nu is het voor alle afdelingen mogelijk het complete traject in te zien.

Over PlanningPME Nederland en haar service:

Weinig mee te maken gehad. Een keer in een probleem gehad en dat is snel opgelost.


 

Logo Cleopatra Nieuw

Cleopatra is al vanaf 1966 dè Nederlandse producent van luxe & hoogwaardige wellnessproducten, zoals baden, whirlpools, stoomcabines, stoomdouches en professionele stoombaden.

Zij maken alle producten in hun eigen fabriek in Westknollendam. Er wordt hier uitvoerig getest op comfort en kwaliteit. Dit is een van de redenen dat Cleopatra het prestigieuze Duitse TÜV predikaat mag hanteren. Cleopatra is een wereldspeler die zowel aan particulieren als aan bedrijven, hotels en grote wellness-centra levert.

De baden en (stoom-)douches zijn van internationale klasse. De baden kunt u vinden op de mooiste locaties in de wereld. Van het 7-sterrenhotel Burj-al-Arab in Dubai tot het cruiseschip Queen Mary II. Tevens in talloze Nederlandse tophotels, de Amsterdam ArenA en bekende wellness-centra. Niet voor niets biedt Cleopatra een ‘World of Wellness’.

Cleopatra gebruikt PlanningPME voor het inplannen van de service monteurs en het monitoren van lopende projecten.

Servicemedewerker Bryan Stoltenborg over PlanningPME:

Voorheen planden wij met excel. Diverse collega’s maakten hier gebruik van.
Sinds wij PlanningPME gebruiken is er een hele nieuwe wereld voor ons open gegeaan.
Het is “real-time” dus wij ondervinden geen dubbele afspraken meer. Dit gebeurde in het verleden af en toe, echter aangezien PlanningPME real-time data weergeeft, gebeurt dit niet meer.
Ingeplande klussen zijn makkelijker terug te vinden. Daarnaast kunnen wij met PlanningPME mooie overzichten uitdraaien, onze monteurs ervaren dit ook als zeer prettig.

Al met al zijn wij zeer tevreden over PlanningPME

Over PlanningPME Nederland:

Kort na de ingebruikname vonden wij een “bug”. Dit hebben wij gemeld bij de servicedesk van PlanningPME. Hier werd direct op gereageerd en het probleem was snel opgelost.
Het feit dat de programmeurs online kunnen meekijken is zeer fijn. Zodoende kan een klacht binnen zeer korte termijn worden opgelost.