Personeelsplanning software

Personeelsplanning software voor het MKB

Overzichtelijke planning

Een correcte planning en een duidelijke weergave van de werktijden van uw medewerkers en andere resources is van essentieel belang voor uw organisatie. Professionele personeelsplanning software voorziet hierin.

De planningssoftware dient met allerlei soorten activiteiten rekening te houden, zoals de verschillende werkzaamheden, maar ook met zieke collega’s en verlofdagen. Onze planningssoftware kan rekening houden met de verschillende vaardigheden van uw personeel. Denk bijvoorbeeld aan personeel dat de zaak kan openen of sluiten, of medewerkers die bepaalde computervaardigheden hebben.

Samen met PlanningPME zorgt u ervoor dat de juiste mensen op de juiste plek worden ingezet.

Hogere efficiency

De detailhandel heeft steeds meer te maken met concurrentie van webwinkels en van de conculega in de straat. Dit is één van de redenen dat u rekening dient te houden met kosten en met name personeelskosten.

Met PlanningPME heeft u uw investering snel terugverdiend. PlanningPME is uitstekende personeelsplanning software. U heeft direct overzicht van de activiteiten binnen uw organisatie.

Planning per afdeling

Professionele personeelsplanning software zorgt voor een kostenreductie maar leidt ook tot een kwaliteitsverhoging. Geen onnodige telefoontjes meer naar de planner, geef uw medewerkers toegang tot de planning, bijvoorbeeld met PlanningPME Viewer. Uw personeel kan dan, zelfs per afdeling of per gebruiker, in real-time de planning bekijken. Vraag naar de mogelijkheden: info@planningpme.nl

Een personeelsplanning van al uw resources is eenvoudig en efficiënt te realiseren met PlanningPME. De software is gemakkelijk en intuïtief te hanteren voor de planner. Door de vele mogelijkheden van PlanningPME kan elke professionele organisatie met deze door Target Skills ontwikkelde software aan de slag.

 

 

Dit kunt u met PlanningPME:

Vaardigheden toekennen aan uw medewerkers. Een extra controle wordt automatisch uitgevoerd. U heeft dus altijd de juiste medewerkers op de juiste plek.

 U kunt ervoor zorgen dat er verschillende gebruikersrechten worden verdeeld onder uw medewerkers. Professionele planning software voorziet hierin. U kunt altijd de geschiedenis bekijken. Wie doet wat op de planning. Personeel plannen wordt overzichtelijk en betrouwbaar.

Bekijk in realtime de data van uw planning. U wilt weten hoeveel een afdeling aan een bepaalde taak gaat werken? Dit kan met de functie indicatoren. Achteraf rapportages maken? Exporteer de gegevens heel gemakkelijk naar MS Excel. Uw personeelsplanning software maakt het voor u gemakkelijk en snel.

Met PlanningPME kunt met een eenvoudige drag en drop beweging uw personeel plannen. Boek eenvoudig vakantie en verlofdagen in.

PlanningPME is eenvoudig te hanteren personeelsplanning software voor het MKB. Vraag direct naar de mogelijkheden: 020 – 846 68 69