Planning software voor de beveiliging

Planning software voor de beveiligingsbranche

Planningssoftware beveiliging

PlanningPME

PlanningPME is een eenvoudig te hanteren planningsoplossing voor bedrijven die opereren in de beveiligingsbranche.  U kunt al uw activiteiten omtrent object- en persoonsbeveiliging gemakkelijk en snel inplannen in de software. Planning software voor de beveiliging waarmee u direct aan de slag kunt.

Planning software beveiliging

PlanningPME is zeer geschikt voor bedrijven met activiteiten als persoonsbeveiliging, objectbeveiliging, facilitairbeveiliging, evenementbeveiliging en andere security activiteiten.

Een correcte planning en een duidelijke weergave van de werktijden van uw beveiligers en andere resources is van essentieel belang voor uw organisatie. Professionele planning software voor de beveiliging voorziet hierin.

Objecten en Personen

In de planningstool is het van belang om snel tussen de verschillende weergaven te kunnen schakelen om zo eenvoudig overzichten te zien van locaties, vaardigheden en eventueel ook klanten, medewerkers en ruimtes of objecten. Zo kunt u met een paar simpele muisklikken de planning voor uw beveiligingsbedrijf op orde brengen.

Rapportages

Maak eenvoudig rapportages voor uw administratie. Exporteer alle data van PlanningPME naar Microsoft Excel op een eenvoudige wijze. U kunt real-time statistieken opvragen tijdens het plannen waardoor u nooit de mist ingaat.

Online Planning

Met PlanningPME WebAccess kunt ook nog eens uw personeel voorzien van de planning op locatie. Zij dienen enkel te beschikken over een internet verbinding. Zij kunnen notities achterlaten, de planning wijzigen waar nodig en eventueel een foto maken van de werkzaamheden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

 

Voordelen van profesioneel planning sofware voor de beveiligingsbranche

Gereedschap voor de juiste taak, namelijk het plannen van personeel.
Controle functie is standaard ingebouwd in de software.
Meerdere mensen kunnen tegelijkertijd werken in de personeelsplanning.
Verlofdagen, vaardigheden, klanten, afdelingen kunnen allemaal in 1 planning verwerkt worden.
Planning Software voor de beveiliging maakt uw organisatie nog professioneler.

planning software voor bouwbedrijven

planning software bouw en sloop bedrijven

Dit kunt u met PlanningPME:

Vaardigheden toekennen aan uw medewerkers. Een extra controle wordt automatisch uitgevoerd. U heeft dus altijd de juiste medewerkers op de juiste plek.

 U kunt ervoor zorgen dat er verschillende gebruikersrechten worden verdeeld onder uw medewerkers. Professionele planning software voorziet hierin. U kunt altijd de geschiedenis bekijken. Wie doet wat op de planning. Personeel plannen wordt overzichtelijk en betrouwbaar.

Bekijk in realtime de data van uw planning. U wilt weten hoeveel een afdeling aan een bepaalde taak gaat werken? Dit kan met de functie indicatoren. Achteraf rapportages maken? Exporteer de gegevens heel gemakkelijk naar MS Excel. Uw personeelsplanning software maakt het voor u gemakkelijk en snel.

Met PlanningPME kunt met een eenvoudige drag en drop beweging uw personeel plannen. Boek eenvoudig vakantie en verlofdagen in.

PlanningPME is eenvoudig te hanteren personeelsplanning software voor het MKB. Vraag direct naar de mogelijkheden: 020 – 846 68 69

Enkele klanten

Meer bedrijven zijn u voor gegaan: Bekijk hier een overzicht van klanten die gebruik maken van onze planning software.

Personeelsplanning software voor het MKB. Vraag naar de mogelijkheden: info@planningpme.nl