Planning software voor de bouw

Planning software voor de bouw

Planning software voor bouwbedrijven

PlanningPME is een eenvoudig te hanteren planningsoplossing voor bouw- en sloopbedrijven. U kunt al uw activiteiten omtrent bouwen en slopen gemakkelijk en snel inplannen in de software. Plan uw medewerkers, projecten en klanten overzichtelijk en simpel. Planning software voor de bouw waarmee u direct aan de slag kunt.

Sloop of bouwprojecten

U kunt vanuit uw projectenvenster eenvoudig de planning bekijken en veranderen. U kunt uw project-nummers en klantnamen weergegeven op het planbord. U kunt de verschillende projecten voorzien van verschillende kleuren waardoor de planning overzichtelijk en dus voor u werkt. Een sloopplanning was nog nooit zo eenvoudig als met PlanningPME.

Verschillende activiteiten

PlanningPME is geschikt zeer geschikt voor bedrijven met activiteiten als asbestsanering, totaalslopen, renovatieslopen, woningslopen, asbestsanering, bodemsanering, betonboringen en puinbreken. Een correcte planning en een duidelijke weergave van de werktijden van uw medewerkers en andere resources is van essentieel belang voor uw organisatie.

Professionele planning software voor de bouw voorziet hierin.

 

Online Planning

Met PlanningPME WebAccess kunt ook nog eens uw personeel voorzien van de planning op locatie. Zij dienen enkel te beschikken over een internet verbinding. Zij kunnen notities achterlaten, de planning wijzigen waar nodig en eventueel een foto maken van de werkzaamheden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

planning software voor bouwbedrijven

planning software bouw en sloop bedrijven

Dit kunt u met PlanningPME:

Vaardigheden toekennen aan uw medewerkers. Een extra controle wordt automatisch uitgevoerd. U heeft dus altijd de juiste medewerkers op de juiste plek.

 U kunt ervoor zorgen dat er verschillende gebruikersrechten worden verdeeld onder uw medewerkers. Professionele planning software voorziet hierin. U kunt altijd de geschiedenis bekijken. Wie doet wat op de planning. Personeel plannen wordt overzichtelijk en betrouwbaar.

Bekijk in realtime de data van uw planning. U wilt weten hoeveel een afdeling aan een bepaalde taak gaat werken? Dit kan met de functie indicatoren. Achteraf rapportages maken? Exporteer de gegevens heel gemakkelijk naar MS Excel. Uw personeelsplanning software maakt het voor u gemakkelijk en snel.

Met PlanningPME kunt met een eenvoudige drag en drop beweging uw personeel plannen. Boek eenvoudig vakantie en verlofdagen in.

PlanningPME is eenvoudig te hanteren personeelsplanning software voor het MKB. Vraag direct naar de mogelijkheden: 020 – 846 68 69

Enkele klanten

Meer bedrijven zijn u voor gegaan: Bekijk hier een overzicht van klanten die gebruik maken van onze planning software.

Personeelsplanning software voor het MKB. Vraag naar de mogelijkheden: info@planningpme.nl