Planning gezondheidszorg - Planning Software voor de zorg

Planning Software voor de zorg

Eenvoudige planning

In de zorg heeft u te maken met patiënten, veiligheid, personeel en is efficiency dus van groot belang. Een correct werkende personeelsplanning is van essentieel belang. De software dient te voldoen aan alle ICT-veiligheidseisen maar ondertussen zeer gemakkelijk in gebruik zijn.

U wilt eenvoudig een complexe planning kunnen maken? De werkzaamheden en het verlof van uw personeel kunnen plannen? Maar ook eventueel zalen, beamers, auto’s, en dergelijke? U raadt het al , dit kan met PlanningPME.

Het medisch personeel is flexibel en dat dient de planningssoftware ook te zijn. Met een paar eenvoudige muisklikken dient u een planning te kunnen maken. PlanningPME voorziet hierin.

Zorg plannen

De planning delen was nog nooit zo makkelijk. In een netwerk of via de online versie kunt u heel gemakkelijk een planning laten inzien. Of schaf PlanningPME Mobile aan voor nog persoonlijke contact. Een snelle notificatie en uw collega is al op de hoogte van zijn of haar activiteiten die komen gaan.

Planningssoftware voor de zorg staat of valt met een goede implementatie en goed getraind personeel. PlanningPME Nederland kan deze implementatie leveren.

 

Dit kunt u met PlanningPME:

Vaardigheden toekennen aan uw medewerkers. Een extra controle wordt automatisch uitgevoerd. U heeft dus altijd de juiste medewerkers op de juiste plek.

 U kunt ervoor zorgen dat er verschillende gebruikersrechten worden verdeeld onder uw medewerkers. Professionele planning software voorziet hierin. U kunt altijd de geschiedenis bekijken. Wie doet wat op de planning. Personeel plannen wordt overzichtelijk en betrouwbaar.

Bekijk in realtime de data van uw planning. U wilt weten hoeveel een afdeling aan een bepaalde taak gaat werken? Dit kan met de functie indicatoren. Achteraf rapportages maken? Exporteer de gegevens heel gemakkelijk naar MS Excel. Uw personeelsplanning software maakt het voor u gemakkelijk en snel.

Met PlanningPME kunt met een eenvoudige drag en drop beweging uw personeel plannen. Boek eenvoudig vakantie en verlofdagen in.

PlanningPME is eenvoudig te hanteren personeelsplanning software voor het MKB. Vraag direct naar de mogelijkheden: 020 – 846 68 69

Enkele klanten

Meer bedrijven zijn u voor gegaan: Bekijk hier een overzicht van klanten die gebruik maken van onze planning software.

Personeelsplanning software voor het MKB. Vraag naar de mogelijkheden: info@planningpme.nl