Project Planning Software

Project Planning Software

Eenvoudig beheer van de uurroosters van uw projecten en consultants!

Door het aanschaffen en implementeren van professioneel werkend project- én planningsmanagement software kan elke professionele organisatie de activiteiten en/of handelingen van de resources efficiënt en optimaal inzetten. Gedetailleerder en juist aangepaste projectplanning oplossingen dragen bij aan effectieve resultaten door het gebruik van de juiste planningssoftware.

Project planning

Target Skills, in samenwerking met PlanningPME Nederland, biedt project planning software aan dat makkelijk in gebruik is. Het is flexibel en aanpasbaar, dit is met name interessant voor bedrijfsspecifieke branches en specifieke organisaties. Deze software is in eerste instantie gericht op resource planning met ingebouwde project planning.

Project Planning Software helpt u uw projecten te beheren op eenvoudige wijze. Via voor de industrie gebruikelijk methodes is het nu mogelijk om uw medewerkers maar ook uw klanten op de hoogte te stellen van uw werkzaamheden, via uw eigen planning software. Probeer de software direct gratis uit: Klik hier

 

project planning

project planning

Enkele functies:

  • Multi-bases: compatibiliteit
  • Volg de consultants op dienstreis of in ‘inter-contract’
  • Zoek degeschikte personen voor een bepaalde taak
  • Raadpleeg het klantenverleden
  • Organiseer interne vergaderingen dankzij dezelfde planning
  • Beheer uw resources op uw lopende projecten