Projectplanning maken met online planningssoftware voor uw bedrijf

Wij begrijpen maar al te goed dat u een planning wilt hebben die betrouwbaar is en die u altijd en overal kunt inzien. U wilt in één oogopslag duidelijk hebben wie waar mee bezig is en wie wanneer een klus kan oppakken. Ook is het handig als u real time wijzingen aan kan brengen zodat iedereen meteen op de hoogte is. Met onze planningssoftware kunt u een projectplanning maken waarbij u de activiteiten en handelingen van de resources zo optimaal en efficiënt mogelijk kunt inzetten. Door de projectplanning te maken in een programma die bij uw bedrijf en behoeftes past, kunt u efficiënter werken. Een aangepaste projectplanning draagt bij aan de meest effectieve resultaten. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op door te mailen naar info@planningpme.nl.

Projectplanning maken met professionele planningssoftware

Een planning maken in Excel is verleden tijd wanneer u professionele planningssoftware in huis haalt. Deze investering heeft u in no time weer terugverdiend omdat goede planningssoftware tijd en geld bespaart. Wist u dat er ook een appvariant beschikbaar is van onze software? Hierdoor heeft u uw projectplanning altijd en overal bij de hand. U kunt gewoon uw mobiel er bij pakken om te checken hoe alles er voor staat. Verder is het ook mogelijk dat er van het gemaakte werk een foto wordt gemaakt. Vervolgens wordt dit meteen gekoppeld aan de desbetreffende afspraak zodat dit gelijk zichtbaar is in de planning. Daarbij kunt u met de inzet van de app veel papierwerk besparen. U kunt klanten namelijk een handtekening laten zetten via de app. Deze wordt automatisch doorgestuurd naar de desbetreffende persoon. Papierwerk is dus verleden tijd met ons innovatieve planningsprogramma. Test de functionaliteiten eerst gratis uit door de demo te downloaden!

Projectplanning maken

Projectplanning maken met innovatieve functionaliteiten

Wilt u meer te weten komen over onze planningssoftware? Vraag dan een demonstratie aan die is aangepast op uw bedrijf. Hierdoor krijgt u een goed beeld van hoe het maken van een projectplanning in de praktijk in zijn werk gaat. Alle innovatieve functionaliteiten van de software worden gepresenteerd. Natuurlijk is er ook ruimte om vragen te stellen. Zodra u besluit in onze planningssoftware te investeren, kunnen wij u ook een op maat gemaakte training aanbieden. Hierdoor krijgen uw medewerkers alle handvaten en kennis om met het programma aan de slag te gaan. Wilt u investeren in onze planningssoftware of meer informatie opvragen? Kom in contact door te mailen naar info@planningpme.nl.

Menu