Planningsprogramma om eenvoudig en efficiënt te plannen

Wanneer u bepaalde zaken voor uw bedrijf efficiënt moet organiseren is, denkt u wellicht gelijk aan een bijvoorbeeld een planning maken in Excel. Hierin kunt u zeker een goede projectplanning maken voor uw bedrijf. Het is gemakkelijk omdat het meestal al in het Microsoft Office pakket zit inbegrepen. Veel van onze klanten hebben dit in het verleden ook gedaan en het is een begrijpelijke keuze. U heeft waarschijnlijk ervaren dat u er gemakkelijk bepaalde administratieve handelingen in kunt verrichten. Vervolgens bent u Excel waarschijnlijk ook gaan gebruiken als rooster, planning of agenda. Dit kan goed werken maar er zijn toch een paar grote verschillen op het gebied van efficiëntie tussen het PME planningsprogramma en Excel. Probeer meteen onze demo om het verschil te ervaren of lees hieronder verder.

Verschillen tussen PME planningsprogramma en Excel

Wanneer u met meerdere mensen in een team werkt om de planning bij te houden kan het erg onhandig zijn als het niet zichtbaar is wie de veranderingen aanbrengt in Excel. U kunt ook niet tegelijkertijd in het bestand werken als u een planning heeft gemaakt in Excel. Qua communicatie is dit niet ideaal als u wilt dat het project soepel verloopt. Bij ons PME planningsprogramma is het wel mogelijk om tegelijkertijd te werken in het programma. Op die manier kunt u het direct zien wanneer een collega een wijziging aanbrengt. Verder heeft u waarschijnlijk gemerkt dat Excel geen bestandsgeschiedenis bijhoudt. Dit kan erg onhandig zijn wanneer u snel even iets wilt nakijken. Op het gebied van efficiënt werken wordt dit vaak als een nadeel gezien.

Planningsprogramma

Overstappen naar PME planningsprogramma

Andere belemmeringen op het gebied van planning die kunnen worden ervaren is het feit dat het in Excel niet mogelijk is om taken en opdrachten te slepen. Ook is er geen email functionaliteit en zijn er geen online mogelijkheden beschikbaar. Met ons PME planningsprogramma hebben wij ingespeeld op deze opties door te onderzoeken hoe wij u kunnen ondersteunen om zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te plannen. Dit is de reden waarom er verschillende weergaven mogelijk zijn in ons PME planningsprogramma. Verder wordt alle data in een veilige en professionele database opslag opgeslagen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons planningsprogramma? Vraag naar de mogelijkheden via info@planningpme.nl. Ook is mogelijk om de planningssoftware even uit te proberen. Probeer onze demo door deze te downloaden.

Menu